kelebihan-palm-homestay

Kelebihan tinggal di Palm Homestay Putrajaya

Posted on Posted in Uncategorized

Mengapa tinggal di Palm Homestay Putrajaya ?

Industri homestay di Malaysia sudah banyak berkembang termasuk di putrajaya. Mungkin menjadi pilihan orang untuk tinggal di homestay berbanding tinggal di hotel. Mengapa orang lebih suka tinggal di homestay berbanding di hotel ? Ini kerana homestay putrajaya menyediakan harga yang jauh lebih murah dan lebih luas. Bayangkan jika anda berjalan dengan keluarga anda dan anda hendak tinggal di hotel , rata-rata hotel menghadkan 2 atau 3 orang sahaja untuk satu bilik. Tambahan lagi kalau tinggal di hotel di Putrajaya yang semua nya 4 dan 5 bintang sahaja yang ada , tentu nya kos untuk satu malam amat tinggi.

Kelebihan palm homestay putrajaya ?

Unit kami di Palm homestay semua terletak di condominium yang mewah dan lengkap dengan kemudahan seperti swimming pool , gym , lobby yang luas dan juga dengan security yang ketat. Sekarang kami mempunyai unit di dwiputra residence , presint 15 dan tamara residence , presint 8. Unit homestay ini amat berdekatan dengan tempat menarik di putrajaya seperti alamanda , ioi city mall , hospital serdang , hospital puttrajaya , masjid putra , masjid sultan zainal abidin , picc dan banyak lagi.

Kami menyediakan kelengakapan yang cukup untuk keselesaan setiap tetamu kami seperti tuala , sabun mandi , peralatan dapur untuk memasak. Kami juga memberi kopi 3 in 1 dan air mineral percuma untuk setiap tetamu homestay kami. Kemudahan lain seperti high speed wifi 30 Mbps , astro njoi dan hypp tv yang mempunyai hinggal 30 channel tv, aircond lengkap di setiap bilik. Kami juga menyediakan air mineral dan paket kopi percuma untuk setiap tetamu kami.

2 thoughts on “Kelebihan tinggal di Palm Homestay Putrajaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *